miercuri, 25 noiembrie 2015

Greşeala lui Nostrapărus


epilare funny
Sursa foto
Firele de par aproape au luat-o razna, sunt intr-o agitatie crunta de vreo cateva zile. A inceput apocalipsa, toate jurnalele de stiri au breaking news din ora in ora, ziarele au scos deja editii speciale, pe retelele sociale circula numai fotografii cu monstrul care va pune capat pentru totdeauna si va ineca in cenusa amintirilor natia paroasa. Un OZN dotat cu tehnologie HPL (Home Pulsed Light) a aterizat de Black Friday in baia Doamnei. Cateva fire au cazut victime inca de la primele ore de la sosirea temutului ucigas. S-a incercat degeaba resuscitarea lor, au picat inerte pe podea. Se pare ca niste raze de lumina intens pulsata le-au secerat fara mila de la radacina. 


Au inceput mitinguri si proteste in zona centrala a Doamnei si in partea de sud, acolo unde populatia paroasa este mai numeroasa, cu densitate mai mare pe cele doua teritorii paralele apartinand dintotdeauna neamului pilos. Pancarte uriase cu mesaje inspirate de prin filmele de la Hollywood au aparut in Dealul lui Venus (unii inca ii mai spun munte, poate pentru greutatea cu care se putea escalada candva), pana la granita cu Bikini Line:



"Fiecare poveste are un inceput, dar in viata fiecare sfarsit inseamna un nou inceput." - Uptown Girls
"Inchide ochii si imagineaza-ti ca totul este un vis urat. Eu asa reusesc sa trec peste orice." - Pirates of the Carribean
"Fetele nu se imbraca pentru a-i impresiona pe barbati, ci se imbraca pentru ele. Daca ar fi dupa barbati, ar trebui sa umble goale mereu." - Betsey Johnson
"Daca nu esti dispus sa risti totul, inseamna ca nu-ti doresti cu adevarat sa castigi." - Heat
"Nu îmi este teamă că voi muri, îmi este teamă că nu am trăit suficient. La intrarea în fiecare școală ar trebui să scrie: Viaţa este un loc de joacă sau nu este nimic. – Mr. Nobody
"Cei curajoşi nu trăiesc pentru totdeauna. Însă cei precauți nu trăiesc deloc." – The Princess Diaries
"Cine salvează o viaţă, salvează o întreagă lume." – Schindler’s List
"Un perdant este cineva căruia îi este într-atât de teamă că ar putea să nu câștige, încât nici măcar nu mai încearcă." – Little Miss Sunshine

Localnicii din zona axilara insulara s-au organizat in trupe si riposteaza cu spray-uri lacrimogene si damfuri paralizante de zici ca joaca in vreo pelicula de peste ocean si-s atacati din toate partile ori e vreo mineriada romaneasca nouazecista. Primii cazuti sub crancena lumina au fost cei care stateau la plaja la umbra nasului si perciunitii, tot un trib rebel pilos. Buricistii n-au avut nici ei sanse mari, in zona lor de ses n-au avut unde sa se ascunda. Si daca aveau putin adapost (ca fesangiii), tot nu scapau, lumina ii gasea si-n gaura... de sarpe. Antebratistii au luptat pana la ultimul fir de viata.

Raid dupa raid, firele de par isi dadeau duhul pe vecie. Asa epilare definitiva nici batranii batranilor n-au crezut ca ar putea fi vreodata. Nici Nostrapărus n-a fost in stare sa prezica aceasta catastrofa si e cel mai mare esec al sau, cea mai mare scapare a marelui profet. Cu milioane de ani in urma, inaintea perei noastre, in vremea părontozaurilor, Doamnele isi purtau mandre mustata cu carare pe mijloc si isi impleteau codite pe picioare. Unele isi puneau chiar si bijuterii in podoaba mitoasa de pe crăcănele. 

epilator profesional
Acum, cu tehnologia asta... toti perii vor intra in istorie caci Doamnele isi doresc o piele fina, ca de matase scumpa. Unii reusesc sa se ascunda bine (zic ei), insa al naibii aparat de epilat Silk'n Glide 50k ii gaseste si in cele mai sensibile locuri si ii extermina, chiar si pe pielea mai inchisa la culoare. Nici nu-i de mirare, cu 1 impuls /secunda pe o suprafata de lucru de 3 cm ², la 50.000 de impulsuri ii arde fara mila. Cel mai mic aparat de epilare definitiva portabil e si unul dintre cele mai performante. Lumina pulsata ajunge pana la radacina firelor de par, fara sa atace pielea, asa ca tot mai multe Doamne isi permit sa il foloseasca in intimitatea baii proprii.


Nici pe la sate treaba nu sta altfel. Luand exemplu de la Julita lu' Robert si de la Britni Spărs, tot mai multe conite vor sa arate in vara urmatoare ca-n reviste chiar si atunci cand stau cu dosul in sus pe camp, la sapa, in salopete lungi pana sub muschii fesieri. Isi indeparteaza de tot parul nedorit de pe frunte asa cum si-a facut candva Kim.
epilare frunte kim
Sursa foto


Cu micul OZN IPL, chiar si o incepatoare se descurca la defrisat si nu risca sa arate ca o Catwoman dupa sedintele IPL, spre bucuria Domnilor pretentiosi.
epilare funny
Sursa foto

Neamul pilos paraseste ingenuncheat de raze HPL lumea asta, cutremurat de durere si injurand pe Nostraparus ca n-a fost in stare sa-i avertizeze in vreuna dintre profetiile lui ce napasta avea sa-i pasca. S-au resemnat in fata stilului brazilian inventat de Doamnele curajoase, insa atunci mai aveau speranta ca vor renaste din cenusa ca Pasarea Pheonix, insa acum devin... vesnica amintire si pura istorie.
epilare funny
Sursa foto


*Articol scris pentru SuprBlog 2015, proba 22, Epilarea definitiva. De la Hollywood, in casele noastre


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)