miercuri, 30 martie 2016

Conferinta Internationala a producatorilor de roabe

- Impinge, ma, ce te uiti ca vitelul?! 
- Cu ce sa-mping? Nu vezi ca am mainile ocupate? Neamtul ala era in stare sa mi-o dea si pe soacra-sa sa i-o car pana la etajul 9, nu numai bagajele.
- Da cu genunchiul, tre' sa incapa cumva in lift, n-o fi ea mai cu mot. Nici nu vreau sa ma gandesc la o eventuala demontare si carat pe bucatele pana in sala mare de conferinte.  
- Ai idee cine-i primul speaker?
- Nu m-am uitat pe desfasuratorul lui Dragos, dar cred ca grecul Ku Qru Gall. L-am auzit mai devreme vorbind la telefon cand cobora de la restaurant. Era tare plin de el, ii povestea cuiva ca s-a cazat la hotelul Golden Tulip Times si o sa participe la un important eveniment corporate din domeniul sau. Zicea ca o sa aiba un discurs in deschidere despre importanta roabelor cu motor in agricultura moderna, el fiind unul dintre producatorii cu traditie din arhipelagul elen. 
- Da-l in frunze de maslin! Hai, suge burta sa incapi si tu in lift, sa mai scutim niste timp, ca avem atatea de facut. Cate roabe trebuie sa mai primim?
- Pai doar doua. Una mica, verde cu dungi roz, proprietatea lui Tha Shitu Ceva Mok si inca una cu parasolar atasat, a lui Tuy Roabama Sii, clientul care vara trecuta a rezervat intreg centrul de conferinte pentru o saptamana, cand a vrut sa-si lanseze grebla cu oglinzi retrovizoare. 
- Aa, da, mi-aduc aminte, a vrut mai intai Sala Ronda, insa pana la urma a optat pentru Sala Panorama, sa fie mai mult spatiu si mai aerisit. 


Cei doi colegi au putut cu greu sa urce roaba minune pana in sala de conferinte, insa pentru ei nimic nu e imposibil, chiar daca pe la colturi mai bombane fiecare cate o vorba de duh ceva mai putin ortodoxa. Clientul si reusita unui eveniment sunt singurele lucruri care conteaza. In toti anii de cand lucreaza la Golden Tulip Times, au vazut o multime de situatii si au avut provocari care mai de care mai mari si mai neobisnuite.

Cu mult profesionalism si rabdare, au reusit acum mai putin de o luna sa-i organizeze unui cunoscut om de afaceri de origine araba (seic arab mai bine spus) un eveniment business despre care a vuit presa si blogosfera vreo cateva zile bune. Excelenta Sa Unfalit Qmertzan a fost foarte incantat de ospitalitatea personalului de la hotel, de faptul ca i-au fost puse la dispozitie camere pentru cazare ultramoderne, echipamente si dotari de ultima generatie in sala de conferinte, aer conditionat si minibar. In plus, panorama deosebita catre Bd. Decebal l-a facut sa rezerve si pentru toamna viitoare centrul de evenimente din cadrul hotelului. Nu se stie exact ce conferinta va avea loc atunci, ci doar ca va fi in parteneriat cu Tha Shitu Ceva Mok din Spania si Iarnam Banide Iarbha din Scotia.

Sa le uram succes! Si personalului, dar si celor care aleg sa-si lansese aici produsele si serviciile de inalta calitate.


*Articol scris pentru Spring SuperBlog, proba 11, reteta unui eveniment de afaceri reusit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu