sâmbătă, 28 martie 2015

Experienta Spring SuperBlog

Am fost tentata si-n anii trecuti sa particip la competitiile de creativitate SuperBlog, insa parca n-am avut fortele si imboldul necesar. Anul acesta m-am simtit ceva mai insiprata, am avut timp destul si iata ca ma numar printre finalisti.
sigla superblog primavara 2015

Despre experienta in sine, numai de bine. Dificultati majore n-am avut, poate cate o pana de idei din cand in cand, insa dreasa repede. Am asteptat de fiecare data cu mare nerabdare afisarea probelor, apoi a notelor. Antrenant, amuzant si palpitant, a trecut o luna de la punctul de start. Uitandu-ma la clasamentul actual (ultima nota nefiind afisata), pot doar sa ma bucur. Imi regasesc numele printre primii 20 de bloggeri, ceea ce-i mai mult decat incurajator. Sunt o incepatoare intr-ale cuvintelor cu talc si-mi place al naibii de tare sa m-alatur oamenilor cu state vechi in blogosfera, sa le calc pe urme, sa tind spre varf.

Recunosc rusinata, nu
i-am citit, urmarit si nu-i cunosc personal pe ceilalti concurenti, insa-s convinsa de talentul lor si ca juriul a apreciat corect "lucrarile". Mi-am propus nici sa nu trag cu ochiul in timpul competitiei, ci sa-mi astern gandurile in cuvinte pe blog dupa cum ma taie capul, sa nu-mi fur singura caciula. Dupa afisarea notelor la prima proba evident ca am fost curioasa, am vrut sa vad cum arata un articol de 100 de puncte. Mi-a incantat sufletul postarea despre Viata secreta a unui croitor si m-a ambitionat sa m-asez cu mai multa seriozitate la masina de scris, fara sa arunc ocheade stanga-dreapta. Ce a iesit... e public acum: la 6 probe din 9 jurizate am luat peste 90 de puncte. Perfect!

Mi-ar fi placut sa pot lua parte la Gala Spring SuperBlog de la 3 Stejari, sa cunosc organizatorii, partenerii si concurentii acestei editii, sa savurez o portie generoasa de creativitate si voie buna, insa mi-e teama ca as naste pe acolo o mica bloggerita si nu risc! :) O sa fiu egoista si-o sa particip EU si la editia de toamna SuperBlog iar EA imi va fi cu siguranta cea mai importanta sursa de inspiratie. Acum ca mi-am facut incalzirea, e musai sa urc in top!

Felicitari castigatorilor,  multumesc SuperBlog pentru provocari si s-aveti distractie placuta... in fosnet de stejari, ca-n Asia am fost deja cu totii! :)

16 comentarii:

  1. Am gasit o greseala :) Faptul ca nu vii la Gala :))) Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uh, asa as fi venit! Am sa fiu oricum cu gandul la petrecerea SSB si-am sa recuperez la toamna restul! Poate de pe podium. ;)

      Ștergere
  2. nastere usoara si sa ne "revedem" sanatosi si inspirati la toamna!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Câtă armonie cu tine însăți se deslușește din articolul tău... Ești foarte ”zen” și se simte, asta înseamnă că o să ai o fetiță fericită :)
    Felicitări, finalisto !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt impacata cu mine si caut sa vad numai ce-i frumos si bun in jurul meu, sa-mi iau energia pozitiva de care avem cu totii atata nevoie pentru a fi fericiti :)
      Sa ne gasim cu veselie si-n urmatoarele editii! Si tot finaliste.

      Ștergere
  4. :D Nastere usoara! Fain articol, ma speriasem initial ca e ceva critic la adresa concursului ca am vazut ca au inceput sa apara si pareri usor iritate. Spor la scris si la jucat cu fetita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam fain pentru gandurile bune! :)
      Mi-a placut concursul, deci o sa ne mai citim.

      Ștergere
  5. Nastere usoara si sa te joci mult, mult cu fetita ta. Sa te bucuri de fiecare moment :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc cu intarziere :D. Am sa ma joc, promit! E dulce, dulce, cea mai dulce! :)

      Ștergere
  6. Multumim pentru impresii, Maria! Ii multumim si bebelusei din burta pentru ca a fost cooperanta. Daca nu era ea, participai tu acum la SuperBlog? Nu participai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-i dau o caruta de pupici ca m-a lasat sa scriu in voie, s-ajung la final de competitie ;) Unul si pentru tine, poate mai inchizi ochii la gramatica mea :D

      PS. Care-i pluralul cuvantului "fundulet"? Tare mi-e c-am comis-o intr-un articol si n-o sa mi-o iert toata viata :))

      Ștergere
  7. Multumesc, din inima, pentru gandul frumos despre articolul meu. Si eu sunt de putin timp in competitie si, la fel ca tine, mi-am prmis sa nu citesc articolele decat dupa ce il scriu pe al meu si il bag in platforma. Sper ca macar in toamna sa ne vedem la Gala si sa povestim. Multa sanatate si bucurii <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, chiar mi-a placut mult articolul tau :)
      Sa ne citim cu bine pana ne-om vedea!

      Ștergere
  8. Felicitari, draga mea. Mult succes in continuare, sănătate multă şi naştere uşoară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, cu intarziere! N-am prea "calcat" online-ul, mi-am adus acasa papusa :)
      Sanatate si inspiratie si tie!

      Ștergere

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)