vineri, 29 aprilie 2016

Fa un sharing cu Usturoi!

Povesteam incantata in acest articol ca am vazut filmul Usturoi la Cinema Muzeul Taranului Roman. In acea perioada mai rula in Bucuresti la Cinema Scala, in mall-uri fiind aproape imposibil sa intre fara "sustinere", desi pelicula e exceptionala. Azi am avut o surpriza tare placuta de la Groparu (agricultorul de serviciu Radu Bazavan): anunta cu surle si trambite ca de-acum putem vedea filmul si din fundul curtii, fiind disponibil pe Vimeo pentru vizionare si download (n-am inteles ce-i trebuie lui surle si trambite cat inc-o are pe soacra-sa, da' asta-i alta poveste).

Iote link catre contul dedicat filmului Usturoi, cel mai anapoda film, cel mai neromanesc film romanesc, cel mai... (cum vreti voi, da' completati dupa ce-l vedeti!): 

Asadar, ca tot se anunta ploi in zilele urmatoare, scoateti de la chimir 10 lei (2 dolarei si cativa centi), fix cat ati da pe juma' de pachet de tigari sau vreo doua beri, adunati-va gasca si petreceti timp fain impreuna, cam un ceas jumate. Daca faceti cheta, iesiti chiar mai ieftin, practic platiti toti numai "un bilet". Virusati-va cu stilul inconfundabil ardelenesc si trageti o palinca pe gat, cat va canta in fundal muzica autentic romaneasca si va spala retina imagini de o frumusete rara. Nu va zgarciti la asa suma, ati cheltui mai mult daca v-ati scoate muierile in oras la film. Basca... incurajati si CAP-ul romanesc sa cultive talente, sa creasca mladite artistice, sa nasca alte pelicule tamaduitoare de suflete.

Pentru coate goale si zgarie branza,
producatorii dau gratis vouchere pentru vizionarea filmului online, numa' sa nu li se fure munca prin piraterie. Prefera sa-si cunoasca spectatorii "la bere, nu prin tribunale". :) Deci, ce mai asteptati?! Vizionare memorabila!

scena din filmul lui groparu usturoi
Foto: FilmulUsturoi.ro
In loc sa-l puna la protap pe Pepe, il plimba cu Dacia. Ardeleni, la ei ajunge mai lent civilizatia... :D



PS. Da un share pe feisbuc la asa veste, s-auda si vecinii, precinii si tat neamu' tau! Ii musai amu! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)