joi, 21 ianuarie 2016

Ziua Internationala a Imbratisarilor

arici imbratisari
Sursa foto

In viata, cele mai de pret lucruri sunt gratis: un zambet, un sarut, o imbratisare, o incurajare, un moment in familie sau cu cei dragi. Lista e lunga, doar sa stii sa iei in fiecare zi cate o doza mare de bucurie din orice maruntis.

Azi, 21 ianuarie, e Ziua Internationala a Imbratisarilor. Profita de ocazie si imbratiseaza acele persoane dragi pe care le-ai neglijat in ultima vreme. Partenerul de viata, copiii, parintii, fratii sau surorile, bunicii, prietenii dragi, colegii alaturi de care iti petreci o treime din timp, orice alta persoana speciala tie. Va conta enorm pentru oricine, inclusiv pentru tine. 

Daca nu iti permite timpul si spatiul, nu-i nimic. O poti face chiar si virtual: da-le un telefon, aminteste-ti de acei oameni minunati, sigur se vor bucura sa te auda si sa stie ca nu i-ai uitat.

Si nu doare nimic! Va creste increderea in tine, se va secreta hormonul fericirii si se va inhiba cel al stresului, vei fi mai voios, mai sanatos! 

O imbratisare sincera va rupe bariere emotionale, stinge tensiuni acumulate, elibereaza energie si da nastere unui sentiment de siguranta si confort, imbunatateste metabolismul si intareste sistemul imunitar. Din punct de vedere psihologic, o imbratisare scade depresia, da putere si creste doza de optimism.

Asadar, imbratisare placuta! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)