joi, 14 ianuarie 2016

Profit cu 2 parale?

vanzari succes
Sursa foto
Da. Cu 2 parale garantat poti face bani frumosi si profit pe masura! Doar sa stii cum! Pare ireal si suna fantezist, insa chiar poti castiga online sume consistente utilizand platformele de afiliere. Am sa explic mai jos cam cum sta treaba, ca timpu-i pretios si inseamna bani. Multi bani!

Avem una bucata om cu idei cat mai crete, cu talent la scris, penita ascutita si gura sparta (e musai sa trancane vrute si nevrute, in stilul propriu, sa poata convinge onorata asistenta sa se caute la portofel - totul online). Omul detine una bucata blog sau isi va crea unul. Nu conteaza ca-i pe Wordpress, Blogger ori domeniu cu punct si ceva la urma. Aici o sa isi spele rufele cat de mult vrea, o s-o dea de gard de cate ori pofteste, o sa critice si o sa ridice in slavi alti oameni, lucruri, situatii ori idei, o sa ofere ajutor si o sa caute solutii. De multe ori o sa vorbeasca singur. Ma rog, o sa scrie pentru el. Da' e ceva normal la inceput.

Pe masura ce se aduna continut cat mai variat pe blog, ies articolele ca ciupercile dupa ploaia de vara, cititorii revin curiosi si flamanzi de texte noi, se aboneaza la postari, comenteaza si se ciufulesc online in opinii, omul cu idei si blog deja o sa-si ia titulatura de blogger. Ee, altfel suna "blogger"! Urca sageata la statistici, creste ratingul. Numai ca ceva lipseste: monetizarea. Oricat de mult suflet ar pune in articole, seara la culcare parca tot ii ghiortaie un mat. Asa ca bloggerul (are titlu nou, da?!) o sa caute solutii sa rezolve problema (solutii pe termen lung, nu doar cat sa umple un mat gol pentru o seara).

Incepe timid cu un AdSense. Niste bannere plasate pe ici colo, niste link-uri sponsorizate, niste advertoriale bine inchegate. Si totusi, mereu e loc de mai bine. Bantuind pe net, gaseste o solutie ingenioasa: marketingul afiliat. Parca nu suna rau sa ii vina niste comisioane de pe urma articolelor pe care oricum le scrie pe blog. Cauta bine, cerceteaza piata, studiaza.

marketing afiliat platforma
Alege platforma 2parale.ro, cea mai mare retea de afiliere din Romania. Frunzareste site-ul si campaniile, isi face cont, cauta lista cu advertiseri dispusi sa ofere niscaiva maruntis. Ban pe ban se aduna si mana pe mana spala. Toata lumea fericita.


Ei, acum dilema: cu ce site sa colaboreze si sa isi asocieze blogul? Daca el e pasionat de turism si catarari pe munte, n-are cititori asa de multi din zona fashion ori cooking, deci nu poate promova pe blog oale si tigai, slapi si minijup. Ori de-i impatimit al jocurilor video si al tehnologiei de ultima generatie, cum sa promoveze pe blog scutece si servetele pentru fundul bebelusilor? Pur si simplu nu se pupa! Hei, treaba nu se pupa! De fapt, ar putea promova orice, insa nu ii iese mai nimic, cel mult... ochii (de la privit in portofelul gol)!

Asa ca o sa scotoceasca bine lista platformei pana da de ceva potrivit, o sa treaca prin toate filtrele posibile companiile cu care sa lucreze. Asa ajunge la advertiserul Dwyn Shop. Pentru cine nu stie inca, este vorba despre un important magazin online de pe piata romaneasca. Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium, deci ar putea acoperi o arie destul de mare a cititorilor blogului sau. Indiferent ce nisa de cititori ar avea, cu siguranta se vor gasi suficient de multi care sa se transforme in clienti cumparatori.
magazin electrocasnice ieftine
Cam asa, in mare:
- pentru gameri inraiti - se gasesc pe site console de ultima fita, jocuri cat sa-i vezi ca le-a crescut barba de-o palma cand le temina, scaune speciale sa nu-si tabaceasca partea posterioara (prea) tare;
- pentru madmoazele feisbuciste - smartfoane cu camere cat sa-si faca selfie-uri mai multe decat le permite memoria... jucariei hi-tech, placi de intins sau incretit parul (si mintea), cantare electronice cat sa stie in permanenta cate grame mai au voie sa manance pentru a intra bine in poza de profil de Facebook, aparate de epilat blanita si alte aparate de ingrijire personala;
- pentru microbisti - televizoare full HD sa-i vada puricele norocos de pe umarul lui Messi cand acesta da gol, smart tv-uri care mai de care mai bengoase, tv-uri cu tehnologii LED si LCD, telecomenzi bune sa dea sonorul mai tare cand nevasta-i cicale;
- pentru cinefili - sisteme home cinema sa stea in fotoliu ca la mall, visandu-se alaturi de Jack Norris in ultima pelicula turnata: "Cine-s eu in fata mea?", boxe de sa duduie peretii pe o raza de cateva scari de bloc;
- pentru gospodine harnice - electrocasnice de tot felul (masini de spalat vase si rufe, frigidere, cuptoare, plite, roboti de bucatarie, masini de facut paine, storcatoare de fructe si legume, blendere etc.), bigudiuri electrice, aparate pentru manichiura (au deja destule masini prin casa care le fac treaba, deci nu-i rau sa se aranjeze ca niste femei respectabile);
- pentru cei ce-si tocesc coatele si neuronii prin birouri ca niste soareci de biblioteca: laptopuri de ultima generatie, proiectoare, imprimante, scanere, telefoane cat mai smart, tablete, smartwatch-uri, PC-uri si componente de le uiti numele;
- pentru meseriasi: scule electrice si manuale, cabluri, curatitoare cu presiune, becuri, periferice electrice;
- pentru pasionatii de fotografie si captare imagine live: aparate performante cu care pot numara perii de pe picioarele omizilor, camere video sa-si imortalizeze momentele de bucurie ("uh, in sfarsit pleaca soacra-mea de la noi!" etc.), binocluri, genti pentru aparatura foto / video, trepied, acumulatori si incarcatoare;
- pentru soferasi de cursa lunga - camere auto DVR, aparate GPS sa nu se rataceasca si sa nimereasca bine casa (s-aduca banul la nevasta!), incarcatoare auto;
- pentru mamici si prichindei - tot ce-i trebuie unui copil de cand face ochi si pana... se insoara / marita (articole pentru hrana, imbracaminte, incaltaminte, jucarii de interior si de exterior, articole pentru ingrijire si igiena, carucioare, sisteme de supraveghere, perne pentru alaptat).

Cand te gandesti ca unele articole aflate la vanzare nici n-au nevoie de prea multa publicitate... cum sa nu iti faca cu ochiul campania Dwyn si sa nu alegi un partener asa de bun pentru a-l promova pe blog?!

Pe langa livrarea rapida a produseor, posibilitatea de testare in magazinul fizic, retur gratuit si metodele variate de plata, inclusiv plata in rate, garantie extinsa, service, promptitudine, seriozitate, calitate, posibilitate de buy back si comenzi telefonice - toate acestea disponibile oricarui cumparator, pentru afiliatii sai, magazinul Dwyn.ro ofera comision de 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati.

Mai multe informatii pe pagina Dwyn.ro in 2parale:

electronice dwyn 2 parale


Se pun la dispozitia boggerilor doritori peste 25 de bannere diverse, adaptabile oricarui tip de site afiliat, pentru a spori sansele de conversie a vizitelor in cumparaturi si implicit in comisioane de vanzari. Deci: cititorul blogului acceseaza banner-ul sau da click pe cuvantul ancora cu link catre pagina dedicata din platforma 2 parale, este redirectionat imediat catre magazinul online de unde va face cumparaturi, iar dupa finalizarea vanzarii, comisionul de 2% din valoarea tranzactiei intra in contul bloggerului.

Hai ca nu suna deloc rau sa vina niste bani pe vorbe scrise cu talc pe blog, zic si cred! Doar sa nu se exagereze cu campaniile de promovare obosind cititorii, bloggerul sa fie unul serios si consecvent, oferind intotdeauna continut de calitate (in ideea de a castiga increderea cititorilor), caci, de fapt, el ofera solutii la problemele cititorilor sai, nu cauta sa le bage pe gat lucruri de care acestia nu au nevoie. Iar comisionul obtinut este practic un bonus pentru implicarea si daruirea sa (concepere articole utile, complete, documentate si originale, fidelizare cititori, distributie pe retelele de socializare etc.).

Happy end! Spor la scris! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)