duminică, 22 mai 2016

Închiriere jucării pentru 1 Iunie

Peste doar câteva zile, cu mic cu mare, vom sărbători 1 Iunie, Ziua Copilului. Vă mai aduceţi aminte cât de bucuroşi eram de ziua noastră, a copiilor? Nu mai ştiu cu cât fast se petrecea pe atunci, însă era ziua noastră şi noi eram centrul universului, buricul pământului. De multe ori, un simplu suc de la aparatele TEC ori o banală îngheţată de la dozator erau cele mai apreciate cadouri cu ocazia acestei sărbători şi ne umpleau sufletul de bucurie şi ochii de strălucire.

Anii au trecut şi copiii de atunci au la rândul lor copii. Nu mai există Cico la pahar pe stradă, ici şi colo mai vezi câte un aparat de îngheţată. Dar părinţii nu mai cumpără aşa ceva pentru odraslele lor. Şi asta pentru că sunt responsabili şi se gândesc la sănătatea şi binele puilor de om şi la câte chimicale conţin aceste produse.

Firesc, fericirea copiilor e mai presus de orice. Părinţii nu mai ţin cont de bani atunci când în joc e zâmbetul gingaş sau râsul în hohote al micilor poznaşi. Cu orice ocazie, nu ezită să le cumpere jucării scumpe, gadget-uri de ultimă generaţie, jocuri sofisticate, moderne. Indiferent de valoarea lor, în cele din urmă, acestea tot vor ajunge să zacă aruncate printr-un colţ de cameră. Prichindeii se plictisesc repede de noile achiziţii şi vor cere mereu altfel de jucării. Mai ţipătoare, mai colorate, mai mari, mai inteligente. Invariabil, le primesc. După câteva zile, intră în acelaşi cerc: se plictisesc de ele, au văzut altceva şi dau uitării proaspăta jucărie.

Pornind de la acest comportament instabil şi costisitor, de câţiva ani, pe piaţa din România a apărut un serviciu genial care salvează bugetul familiei şi satisface nevoia copilului de a avea o jucărie mare, nouă, doar pentru el sau pe care să o folosească împreună cu prietenii: închiriere jucării gonflabile. Este vorba despre acele jucării mari în formă de tobogan, castel, saltea, piscină cu bile, centre de activităţi, potrivite pentru unul sau mai mulţi copii, la joacă în curte, în faţa blocului, la grădiniţă sau la petreceri pentru copii.

 tobogan saltea  piscina cu bile soccer

Aceste jucării sunt în general foarte scumpe, preţul lor de vânzare pornind de la 2-3000 lei şi nu oricine îşi permite să le cumpere sau să le depoziteze după ce au fost folosite. În schimb, tarifele de închiriere sunt cu mult mai ieftine şi personalizate în funcţie de jucărie şi durata închirierii, de locul unde va fi amplasată, de numărul de copii care o vor folosi. Cu câteva sute de lei, copiii se pot bucura în voie de jucăria mult dorită zile bune, pot experimenta senzaţii noi, se pot zbengui alături de prietenii dragi sau alături de colegi. Sunt stimulate simţurile şi sunt încurajaţi să facă mişcarea atât de sănătoasă şi necesară organismului uman. De asemenea, este stimulată socializarea prin joc cu ceilalţi copii, precum şi abilităţile de coordonare a membrelor şi corpului.

Jucăriile gonflabile sunt preferate la petreceri de copii de orice tip (aniversare, botez, 1 Iunie, petreceri de Paşte sau de Crăciun, Halloween, petreceri corporate). Dacă se doreşte, pot fi închiriate alături de animatori veseli şi jucăuşi, costumaţi în personaje de poveste sau din desenele animate favorite ale copiilor. Animatorii întreţin atmosera, fac jocuri haioase şi coregrafii împreună cu părinţii, bunicii şi prichindeii, cânta melodii pentru copii, modelează baloane sau fac baloane de săpun.



Fiindcă tot vorbeam la început de articol că se apropie cu paşi repezi ziua de 1 Iunie, poate n-ar fi rău să faceţi o surpriză micuţilor voştri şi să le închiriaţi o jucărie gonflabilă sau o piscină cu bile. Ca şi recomandare în acest domeniu, aleg inchirierejucarii.ro. Din experienţă proprie, ştiu sigur că jucăriile sunt verificate şi dezinfectate după fiecare închiriere, sunt livrate şi ridicate de la domiciliu /grădiniţă / loc de joacă, indiferent dacă se află în Bucureşti sau în afara lui. Tarifele sunt cam sub media pieţei şi pot fi personalizate în funcţie de eveniment, iar serviciile sunt de înaltă calitate.

Mă uitam pe pagina de Faceboook dedicată şi am văzut fotografii de la multe evenimente şi locaţii cu ştaif şi fiţe, ceea ce îmi întăreşte convingerea că merită investiţia şi firma este de încredere (petreceri la Jubilee Ballroom, la Solange Ballroom, Aristocrat Events Hall, Carrefour, Crystal Pallace Ballroom etc.).

jucarii de inchiriat pentru petreceri copii


Copii avem, ocazia s-a ivit, bani se găsesc, motivaţie este, benefiicile sunt deloc de neglijat, timp ne facem, firma are jucării de închiriat pentru toate gusturile piticilor. Ce lipseşte? Un telefon dat de voi, părinţii, pentru a rezerva din timp jucăria preferată a copiilor şi a le îndeplini visul nespus: să primească în dar CEA MAI MARE JUCĂRIE. Vă vor răsplăti înzecit cu multă dragoste, râs molipsitor, îmbrăţişări strânse şi promisiunea că vor fi cuminţi (eh, uneori asta va rămâne doar la stadiul de promisiune, bucuraţi-vă de restul).

Întrebări, nelămuriri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)