luni, 16 aprilie 2012

I Love Velo

cu bicicleta in parcul herastrau
Pana acum 2 ani mi-a fost o teama teribila sa ma urc pe bicicleta. Insa, o data cu aparitia primelor centre de inchiriere biciclete in Bucuresti, mi-am spus ca nu e prea tarziu sa invat sa pedalez.


Am inceput timid cu o bicicleta medie apartinand Asociatiei Green Revolution, in Parcul Herastrau, centrul La Pedale. Imi amintesc si acum primii pasi. Eram atat de incordata, incat spre seara ma dureau palmele la cat de strans tineam coarnele bicicletei. Si m-am lovit de zeci de ori la picioare in cadru si in pedale. Dar nu m-am lasat. Obiectivul meu clar a fost sa invat sa merg pe bicicleta. Am reusit! Si nici nu am cazut cat am fost incepatoare.

Acum cateva zile, pe 7 aprilie s-au redeschis centrele de inchiriere biciclete in Bucuresti.
Sunt foarte fericita. Abia astept sa ies din nou in parc, sa fac miscare, sa-mi incarc bateriile. E atat de bine pe malul lacului din Parcul Tineretului... E spatiu suficient pentru toata lumea, biciclisti si "plimbareti".

Noutati in programul I'velo 2012
De anul acesta toate centrele au fost modernizate si bicicletele inlocuite cu unele mai performante. Sper sa le testez curand.

O ora de "biciclit" costa 4 lei, cu posibilitatea de inchiriere pana la 24 de ore.

O sa pot iesi pe strazi intrucat noul program imi permite sa iau bicicleta dintr-un centru si sa o las in altul.
Buletinul imi va fi scanat o singura data, la prima inchiriere, apoi voi fi gasita in sistem ca fiind utilizator inregistrat.
Voi putea rezerva online o bicla si astfel voi evita aglomeratia de la centru.

Si sunt convinsa ca sunt mult mai multe noutati in programul de anul acesta. In fiecare an echipa Green Revolution a venit cu surprize placute. Ii admir si ma bucur ca in griul cotidian isi face loc verdele prospat al protectiei mediului, al civilizatiei, al culturii, al grijii fata de tot ce ne inconjoara si fata de semenii nostri.

plimbare in parcul tineretului

PS. Bicicletele din pozele mele fac parte din programele de inchiriere Green Revolution din anii trecuti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)