marți, 19 decembrie 2017

Ambalare cadouri în ziar

#AmbalareCadouri #CadouriHandMade #AmbalajeDinZiar #inedit
Câte cadouri ai de dat peste câteva zile? Ăă, așa multe? Ook! Înmulțește cu 5 lei, prețul mediu pentru o pungă de cadouri obișnuită. Cât costă în total doar ambalajele? Dap, așa mult! Și după 5 minute de când ai dăruit cadoul, toți acești bani ajung LA GUNOI sau uitați inutil prin vreun sertar pentru vecie!

Uite, am o propunere: ia un ZIAR MARE de la primul chioșc. Costă 2-3 LEI și are 20-60 de pagini, depinde de ziar. Ambalează frumos fiecare cadou în hârtie de ziar, accesorizează cu fundițe, nasturi, dantelă, panglică, floricele, conuri, clopoței, ce ai prin casă și după imaginație. Pune o etichetă sau scrie cu un marker numele beneficiarului. Gata! :) 

De ce ai ambala în hârtie de ziar? Păi pentru că:
- e mai ieftin, banii rămași sigur sunt buni în altă parte
- vei obține un aspect inedit, elegant, unic și memorabil pentru darurile tale
- salvezi un copac și mediul
- ești happy și mândră că mâinile tale au creat ceva nou și frumos, remarcabil
- cei din jur vor fi încântați de idee și o pot prelua

Las o selecție cu 60 de idei de ambalat cadouri în hârtie de ziar. Câteva fotografii îmi aparțin, majoritatea sunt luate de pe net. 


BONUS: un PONT pentru
situațiile în care oferi #bani sau un #voucher de cumpărături. Ia 1-2 ziare, pune banii într-o primă pagină, mototolește și învelește-o la rândul ei cu altă foaie. Continuă până termini ziarele, similar cu Matrioșka. La final, totul va arăta ca o minge mare sau o căpățână de varză. Leagă cu fundiță și gata! Nu uita să filmezi momentul desfacerii cadoului. Cu cât sunt mai multe foi de desfăcut, cu atât e amuzamentul mai mare.


Spor și veselie! :) 































































Sursă foto: arhivă personală, Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)